סרדינים מטוגנים בטעם בירה ולימון
סרדינים מטוגנים עם בלילת בירה וסיד זה ... חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 583 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בירה, קמח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בירה בלילה במיה מטוגנת, בלילת בירה לדגים מטוגנים, ו הבלילה בירה קן שפמנון מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה להקציף בירה ומלח לתוך קמח עד חלקה.
מסננים סרדינים ומתייבשים.
חותכים סיד לתוך 8 טריזים.
בשמן סיר 3 ליטר על חום בינוני גבוה עד מדחום שומן עמוק רושם 191°. עובד בקבוצות של כ 8 והחזקת סרדינים בקצה הראש כדי למנוע שבירה, לדלות דגים בבלילה כדי מעיל לחלוטין, גרירת קלות נגד צד של קערה כדי להסיר עודף, ומטגנים, ערבוב, עד הזהב, 2-3 דקות. עם כפית מחוררת להעביר סרדינים כמו מטוגן מגבות נייר לניקוז. פלחי ליים מטגנים בשמן עד שהם מתחילים להפוך זהב, על 30 שניות, ולהעביר מגבות נייר לניקוז.