עגבניות לחם
עגבניות לחם דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 101 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מלוחים, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 28%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עגבניות לחם מיושנות, עוף לחם עם עגבניות, ו קציצות עוף לחם עם עגבניות וארוגולה.
הוראות
לקלף עגבניות הליבה אבל להשאיר אותם שלמים. טובלים כל עגבנייה שלמה בחמאה מומסת. בקערה קטנה שלבו פירורי מלח וגבינת פרמזן.
מגלגלים עגבניות בתערובת פירורים, לוחצים בעדינות פירורים על עגבנייה.
מניחים עגבניות בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה משומנת. אם נותרו פירורים או חמאה, שלבו אותם ופזרו מעל העגבניות.
אופים בחום של 475 במשך 15 דקות או עד שהעגבניות מתחילות להשחים ומחוממות. צפו מקרוב; הם נשרפים בקלות. בינתיים, עבור רוטב גבינה, ממיסים חמאה בסיר בינוני. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל.
מוסיפים חלב בבת אחת; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינת פרמזן.