עגל אוסובוקו עם גרמולטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם יין, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עגל עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
ממיסים 1 1/2 כפיות חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הוסף 3 שוקי עגל, ומבשלים 8 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגל
4
הסר לצלחת. חזור על ההליך עם הנותרים 1 1/2 כפיות חמאה ועגל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ובייקון למחבת; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים יין; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים 1/2 כפית מלח, מרק ועגבניות הנותרים. להחזיר עגל למחבת; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 שעות או עד העגל רך.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מערבבים פטרוזיליה, קליפה ושום בקערה קטנה. מערבבים לתוך אוסובוקו; לבשל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)