עגל עם רסק תפוחים ופולנטה: ויטלו קון מלה דורש כ 2 שעות ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1403 קלוריות, 84 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חזה עגל, פולנטה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 71%, שהוא מוצק. ספצטינו די ויטלו קון פיזלי (תבשיל עגל עם אפונה), חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: פטו די ויטלו עם סיפולין ומנטוצ'יה, ו גלילי עגל ברוטב עגבניות - - - ברצ'ולי די ויטלו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מתבלים את חזה העגל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מגלגלים את הבשר על עצמו וקושרים בחוט הקצב ליצירת גליל.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
3
בתנור הולנדי מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים את הבשר וצורבים מכל הצדדים עד להזהבה כהה. זה אמור לקחת בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוציאים את הבשר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מוסיפים את התפוחים והקמח לתבנית ומבשלים תוך ערבוב לציפוי התפוחים בקמח למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הקינמון, היין האדום וציר העוף ומגרדים את תחתית הסיר בעזרת כף עץ כדי לעקור את כל החלקים השחומים. מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מוסיפים את חזה העגל, מפחיתים לרתיחה ומבשלים במשך 2 שעות, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
יכול דיאט קרם סודה
אבקת זרעי אהבה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוציאים את הבשר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
לאחר שנוזל הבישול התקרר במשך 10 עד 15 דקות, מניחים בבלנדר או במעבד מזון ומחית. פורסים את הבשר ומגישים עם המחית שנמזגת, והפולנטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
12
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומות מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מצקת
15
בסיר של 3 ליטר מחממים מים ומלח עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מטפטפים פנימה פולנטה בזרם דק, תוך הקצפה מתמדת, עד שכל הפולנטה משולבת והתערובת מתחילה להסמיך. עוברים לכף עץ, שולפים את האש וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
מערבבים פנימה את הגבינה וממשיכים לערבב עד שהיא נמסה ומשולבת.