עדשים וטלה מתובלים בהודו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם טלה טחון, עגבניות משומר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עדשים מתובלים הודיים, עדשים מתובלים הודיים - 5 נקודות, ו פטריות ועדשים מתובלות בהודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר על חום בינוני-גבוה.
2
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים כבש ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל אדום); לטגן 4 דקות, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל, גזר, jalapeo; לטחון 4 דקות או עד כבש משחימים.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים רסק עגבניות; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף עדשים; לטגן 30 שניות. מערבבים במרק ואת הבא 3 מרכיבים (דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 40 דקות או עד עדשים במכרז. מצקת על תערובת 1 כוס עדשים לתוך כל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם 1 כף יוגורט 1 כף כוסברה.