עוגה יבשה
עוגת פאונד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 602 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), עוגת סופר לחה לערבב עוגת לימון קילו, ו עוגה שש קילו ביצה.
הוראות
סדר מתלה באמצע התנור וחום ל 350 מעלות F.
מעיל מחבת צינור אלומיניום 10 אינץ 'או 2 (9 על ידי 5 אינץ') מחבתות כיכר עם 1 כף חמאה ואבק עם 2 כפות של הקמח.
קרם יחד את הנותרים 16 אונקיות של חמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד במשך 5 דקות במהירות בינונית, באמצעות מצורף ההנעה. עצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית. עם המיקסר פועל במהירות הנמוכה ביותר, להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, לוודא כל ביצה משולבת באופן מלא לפני הוספת הבא. שוב, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים של הקערה. זה ייקח כ 3 דקות ואת התערובת עשויה להיראות מקושקשת.
מוסיפים את הוניל והמלח ומכים במהירות בינונית למשך 30 שניות.
עם המיקסר על המהירות הנמוכה ביותר, להוסיף את הקמח בתשלומים 3, לוודא שכל חלק משולב באופן מלא לפני הוספת הבא. לאחר התוספת הסופית, לגרד את הצדדים של הקערה ולאחר מכן לנצח במשך 30 שניות במהירות בינונית עד כמעט חלקה.
סקופ הבלילה למחבת מוכנה( ים), חלוקת באופן שווה אם באמצעות 2 מחבתות.
אופים במשך 1 שעה או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 210 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא. הקרום יהיה חום זהוב יהיה באביב בחזרה כאשר לחוץ, אבל הסדק סביב המרכז יופיע לח.
הסר את העוגה מהתנור למתלה קירור במשך 10 דקות.
הסר את העוגה מהמחבת (ים) וקריר על המדף. אחסן את העוגה על המדף מכוסה במגבת תה עד 3 ימים.