עוגות דבש תאנה
עוגות תאנה-דבש דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 9 . גשו לסופר וקנו פירורי לחם אגוזים, קליפת לימון, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, עוגות דבש וריבה, ו עוגת דבש תפוחים פופ טארטים (מתכונים דומים).
הוראות
אופים קרום לחם קצר אגוז (להגדיר קרום בודדים במחבת 12 על ידי 15 אינץ') בתנור 350 (או תנור הסעה 325) עד הזהב בקצוות, 20 עד 25 דקות.
בעוד הקרום לאפות, לעשות רוטב אגוז. בקערה, מערבבים דבש, קצפת, אגוזי לוז וקליפת לימון.
יש לשטוף תאנים, גזעים לקצץ, לחתוך לחתיכות כי הם בערך 1 אינץ ' רחב. מסדרים תאנים, טיפים לחתוך בצד, בקרום חם או קרום.
רוטב אגוז כפית שווה על פירות.
אופים בתנור 350 (או תנור 325 הסעה) עד שהרוטב מבעבע והקרום הוא זהב עמוק, 20 עד 24 דקות לעוגות בודדות, 50 עד 55 דקות לטארט גדול.
מגניב במחבת או מחבתות על מדף לפחות 30 דקות. אם עושים קדימה, צ ' יל אטום עד 1 יום.
אגוז קרום לחם קצר: במעבד מזון, לטחון 1/3 כוס אגוזי לוז עם 1 1/4 כוסות קמח לכל מטרה ו 1/4 כוס סוכר.
הוסף 1/2 כוס (1/4 lb.) חמאה או מרגרינה, בגושים, מערבולת עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים 1 חלמון ביצה גדול ומערבלים עד שהבצק מחזיק יחד. (או אגוזים בשר עם סכין, ואז לשים בקערה. לשפשף בקמח, חמאה, וסוכר עד פירורים בסדר טופס; ואז, עם מזלג, לערבב חלמון. טפיחה לתוך כדור.) ב 6 מחבתות טארט (4 1/2 ב. רחב) עם חישוקים נשלפים, או מחבת טארט 11 אינץ', לחץ על הבצק באופן שווה מעל הצדדים התחתון ומעלה, סומק עם חישוקים.