עוגות הקישואים של קתי
אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגות הקישואים של קתי, פירה תפוחי אדמה מתוקים של קאת ' י לי גיפורד עם מיץ תפוזים, ו Naptime שף האהוב לחם קישואים (או מאפינס קישואים) (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח מחיטה מלאה ואת 6 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
משלבים קישואים, חלב, שמן, דבש וביצה בקערה קטנה; מערבבים עד מעורבב. הפוך באר במרכז תערובת הקמח; להוסיף תערובת חלב, ערבוב רק עד לח. הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
שלב 1 כף סוכר 1/4 כפית קינמון; מפזרים על צמרות של מאפינס.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד הזהב.
הסר מן המחבתות מיד; מגניב על מתלה חוט.