קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגות חמות ריקוטה עם בייקון פריך ועלים מעורבים

עוגות חמות ריקוטה עם בייקון פריך ועלים מעורבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגות חמות ריקוטה עם בייקון פריך & עלים מעורבים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 260 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קרם פרש, אבקת אפייה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: בייקון מעושן, אבוקדו ועלים מעורבים, עגבניות, נבטי שעועית מעורבים ועלים מעורבים, ו עוגות צ'דר פריכות עם בייקון.

הוראות

1
לנפות את הקמח ואבקת אפייה לקערה, ולאחר מכן לערבב את ריקוטה, חלמונים ביצה, טימין ואבקת חרדל. טפטוף איטי בחלב ופעימה לעשות תערובת חלקה. מתבלים היטב עם מלח והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
זנים של פטריותזנים של פטריות
לפי עוגהלפי עוגה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה. כשזה מתחיל קצף, לשים את הפריחה בייקון ומטגנים עד פריך.בעוד הבייקון הוא בישול, לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים ויוצרים פסגות רכות, ואז לקפל את תערובת ריקוטה בקבוצות עם כפית מתכת גדולה, שמירה על אוויר רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לפי עוגהלפי עוגה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
כאשר הבייקון הוא פריך, להרים אותו, לנקז היטב על נייר המטבח ולשמור חם. מבשלים את העוגות חמות באותו מחבת על אש נמוכה, המאפשר על תערובת 2 כפות לכל עוגה ולעשות אותם בקבוצות אז אתה לא overcrowd המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים ידיות חמאה קטנות ככל שאתה הולך ודואגים לשמור על החום נמוך כך החמאה לא לשרוף. העוגות חמות צריך להיות מוצק וזהב בסוף, וזה ייקח בערך 2 דקות בכל צד. כאשר כל אצווה מבושל, להעביר צלחת ולשמור חם. (בשלב זה הם יכולים להיות קפואים, אבל לאפשר להתקרר הראשון.)
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו