עוגות חמות ריקוטה עם בייקון פריך ועלים מעורבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגות חמות ריקוטה עם בייקון פריך & עלים מעורבים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 260 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קרם פרש, אבקת אפייה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: בייקון מעושן, אבוקדו ועלים מעורבים, עגבניות, נבטי שעועית מעורבים ועלים מעורבים, ו עוגות צ'דר פריכות עם בייקון.
הוראות
לנפות את הקמח ואבקת אפייה לקערה, ולאחר מכן לערבב את ריקוטה, חלמונים ביצה, טימין ואבקת חרדל. טפטוף איטי בחלב ופעימה לעשות תערובת חלקה. מתבלים היטב עם מלח והרבה פלפל שחור.
ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה. כשזה מתחיל קצף, לשים את הפריחה בייקון ומטגנים עד פריך.בעוד הבייקון הוא בישול, לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים ויוצרים פסגות רכות, ואז לקפל את תערובת ריקוטה בקבוצות עם כפית מתכת גדולה, שמירה על אוויר רב ככל האפשר.
כאשר הבייקון הוא פריך, להרים אותו, לנקז היטב על נייר המטבח ולשמור חם. מבשלים את העוגות חמות באותו מחבת על אש נמוכה, המאפשר על תערובת 2 כפות לכל עוגה ולעשות אותם בקבוצות אז אתה לא overcrowd המחבת.
מוסיפים ידיות חמאה קטנות ככל שאתה הולך ודואגים לשמור על החום נמוך כך החמאה לא לשרוף. העוגות חמות צריך להיות מוצק וזהב בסוף, וזה ייקח בערך 2 דקות בכל צד. כאשר כל אצווה מבושל, להעביר צלחת ולשמור חם. (בשלב זה הם יכולים להיות קפואים, אבל לאפשר להתקרר הראשון.)