קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

עוגות ריבת ענבים ארוחת בוקר

עוגות ריבת ענבים ארוחת בוקר
עוגת ריבת ענבים לארוחת בוקר יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 931 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא מספק כ 5 מנות . אם יש לך ריבת ענבים, ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו ריבת ענבים MCP, עוגות ענבים, ו ריבת ענבים הל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את עוגות: דופק את הקמח, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את הקיצור ובערך רבע מהחמאה והדופק עד שהם נעלמים לתוך הקמח, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מוסיפים את החמאה ואת הדופק הנותרים כמה פעמים, עד התערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מוסיפים 1/2 כוס מי קרח ודופק פעם או פעמיים, עד שהבצק פשוט מגיע יחד. להפוך את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף, טופס לתוך דיסק לעטוף בחוזקה; צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום. (לעוגות מהירות יותר, השתמשו בבצק פאי מקורר ודלגו על השלב הזה.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פשטידה בקירורבצק פשטידה בקירור
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לתוך מלבן 10 על 14 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
לגזור עשרה 4 על 3 אינץ ' מלבנים באמצעות טוסטר מאפה העיתונות או סכין קיצוץ.
ציוד שתשתמש בו
טוסטרטוסטר
סכיןסכין
7
העברת גיליון אפייה מצופה נייר קלף. להירגע לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מורחים 5 של מלבנים הבצק עם כף גדושה של ג 'לי כל אחד, משאיר גבול 1/2 אינץ' מסביב.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
ג'ליג'לי
9
מברשת את הקצוות עם ביצה מוכה, ואז לכסות עם הנותרים 5 מלבנים בצק. Crimp הקצוות עם מזלג או להשתמש טוסטר מאפה העיתונות לאטום. תרגע לפחות 30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
טוסטרטוסטר
תנורתנור
10
אופים את הטארטים עד פתיתי וזהב, 20 עד 25 דקות, צחצוח עם החלב לאחר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
העברה למתלה כדי מגניב.
12
בינתיים, להפוך את זיגוג: להביא את הסוכר מגורען, מיץ תפוזים וליקר (אם שימוש) כדי מבשלים במחבת גדולה על אש נמוכה; לבשל עד מופחת בחצי, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ליקרליקר
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הסר מהחום וקצף בסוכר של הממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
בואו מגניב.
15
מברשת את זיגוג על טארטים, מפזרים עם גרידה כתומה ולתת להגדיר, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
זיגוגזיגוג
16
צילום: James Wojcik