המתכון עוגות ריזוטו עם ירקות מעורבים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 41 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 1104 קלוריות. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מרק עוף, מלח כשר, מלח ופלפל כשר, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עוגות סרטן על ירקות מעורבים עם רוטב לימון, עוגות סרטן על ירקות מעורבים עם ויניגרט בוטנים, ו עוגות ריזוטו פטריות ממולאות בכבד ברווז, ירקות קטנים וכמהין לבנות.
הוראות
1
הערת קוק: לחץ כאן כדי לקבל את המתכון לריזוטו פונטינה עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פונטינה
2
מערבבים את העירית לריזוטו המצונן. יוצרים 8 קציצות, תוך שימוש בכ-1/4 כוס ריזוטו לכל אחת. לחץ על חור במרכז כל קציצה וכאלה עם קוביית פונטינה; לטפוח ריזוטו סביב כל חור לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
3
מניחים את פירורי הלחם בקערה רדודה. מחפרים קלות כל עוגת ריזוטו בפירורים, ופונים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים על צלחת, מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
5
מחממים כ-1/4 אינץ ' שמן במחבת טפלון בינונית על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את העוגות, 2 או 3 בכל פעם, עד להשחמה אחידה, בערך 1 1/2 דקות לכל צד.
שלב את הירוקים והשומר בקערה; מזלפים 2 כפות שמן זית ומיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. מחלקים את עוגות הריזוטו והסלט בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הביאו את המרק ו -4 כוסות מים לרתיחה בסיר; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
בינתיים ממיסים 4 כפות חמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים את הבצל; מבשלים עד שקיפות, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את האורז ואת טימין; מבשלים, תוך ערבוב, עד שהאורז מבריק, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
מוסיפים את היין ומבשלים תוך ערבוב עד שהנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיפים 1 כפית מלח כשר. מצקת במרק החם, בערך 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד, ומאפשרת לספוג את כל הנוזלים לפני שמוסיפים עוד. ממשיכים עד שהאורז רק רך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
14
הסר את הטימין. מערבבים פנימה את הפרמיג ' אנו, 1 כף החמאה הנותרת, 1/2 כפית מלח כשר ופלפל לפי הטעם. מערבבים בעדינות את הפונטינה והעוף. שמרו כ -2 כוסות ריזוטו לעוגות ריזוטו. מחלקים את השאר בין קערות; למעלה עם פטרוזיליה ועוד פונטינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Parmigiano Reggiano
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פונטינה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)