קושימומחה
מוכן ב28 שעות, 57 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

עוגות ריזוטו פטריות ותימין עם עגבניות קלויות וארוג'ל

עוגות ריזוטו פטריות ותימין עם עגבניות קלויות וארוג'ל
המתכון פטריות וריזוטו טימין עוגות עם עגבניות קלויות ארוגול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 28 שעות ו-57 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 763 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו ליווי: עגבניות צלויות וסלט ארוגולה, ביצים, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו ריזוטו פטריות ותימין, יין אדום, פטריות וריזוטו טימין, ו ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט כבדה גדולה מעל חום מתון, חום 3 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף 1/2 של שום ומטופח עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים פטריות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל וחתיכות עד פטריות להתחיל לתת את הנוזל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
העברה למסננת ולתת ניקוז עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בסיר בינוני על אש נמוכה, להביא מלאי להתבשל. לכסות ולשמור רותח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
בסיר כבד גדול מעל חום מתון, חום 1/4 כוס שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים בצל ושאר שום וחתיכות עד שהתרככו, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים אורז ומטוגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג, על 2 דקות. מערבבים 1/2 כוס מלאי רותח לתוך אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג. המשך בישול והוספת מלאי, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד האורז הוא רך וקרם למראה אבל עדיין אל דנטה, על 18 דקות. (יהיה לך על 1 כוס מלאי שנשאר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
הסר מחום ומערבבים פטריות סחוטות, טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לקרר, מכוסה, עד קר, כ 4 שעות. (ריזוטו יכול להתבצע קדימה ומקורר, מכוסה, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מחממים תנור ל-250F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
להעביר 1 כוס קמח, ביצים ופירורי לחם ל 3 קערות רדודות נפרדות. מערבבים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל לתוך קמח. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל לתוך פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מערבבים 2 כפות קמח הנותרים לתוך ריזוטו, ולאחר מכן, באמצעות ידיים רטובות, צורה לתוך 12 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
14
במחבת סאוט גדולה כבדה מעל חום מתון, חום 1/4 כוס שמן עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות של 4 והוספת 2 כפות שמן לאחר כל אצווה, לדלות עוגות בקמח (הקשה על עודף), ואז ביצה (לתת עודפי לטפטף), ואז פירורי לחם, ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. להתחמם בתנור תוך טיגון קבוצות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מגישים חם עם סלט.