קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות דלעת

עוגיות דלעת
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-289 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם הל טחון, שיבולת שועל מיושנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, דלעת ספייס עוגיות סוכר עם ציפוי חמאה דלעת, ו וידוי # 89: אני במסע דלעת ... עוגיות שיבולת שועל דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 מחממים התנור ל 350° f. 2 לנצח את החמאה והסוכרים יחד עד אור ורך, על 3 דקות.3
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מוסיף את הביצה, וניל, מחית דלעת ופעימה עוד 3 דקות.4 בקערה נפרדת משלבים את הקמח, שיבולת השועל, סודה לשתיה, מלח, הל וקינמון ומקציפים יחד. לאט להוסיף אותו לתערובת החמאה עד רק בשילוב, כדי להיות בטוח לגרד את הצדדים ואת התחתון פעם או פעמיים כדי להבטיח אפילו ערבוב.5 לקפל את זרעי דלעת דומדמניות. זרוק כפיות בצק על יריעות עוגיות מרופדות בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
זרעי דלעתזרעי דלעת
סודה לשתייהסודה לשתייה
הלהל
קינמוןקינמון
דומדמניותדומדמניות
ונילוניל
חמאהחמאה
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
3
אופים במשך 13-15 דקות. אפשר להתקרר על המגש לדקה או שתיים כדי להגדיר, ולאחר מכן לעבור מתלה תיל כדי לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור