עוגיות חג המולד האהובות עליי
עוגיות חג המולד האהובות עליי נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו חלב, צבע מאכל, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד חג המולד האהובות עליי, עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, ו עוגיות קטיפה אדומות: העוגה האהובה הפכה עוגיות.
הוראות
עבור העוגיות: באמצעות מערבל דוכן, קרם קיצור, סוכר מגורען, קליפת תפוז ווניל ביסודיות, כ 2 דקות.
מוסיפים את הביצה ומכים עד אור ורך, על 1 דקה יותר.
מוסיפים את החלב ומערבבים.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד, ולאחר מכן להתמזג לתוך תערובת הקרם. מחלקים את הבצק לחצי (שלישים אם אתה להכפיל את המתכון שלך), מעט שטוח בין 2 גיליונות של נייר שעווה ומקרר במשך 1 שעה (או להקפיא במשך 20 דקות).
מרדדים את הבצק בעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות וחותכים לצורות עם חותך עוגיות.
להעביר את הצורות כדי משומן קלות גיליונות עוגיות להירגע עד המשרד, על 30 דקות.
עבור זיגוג חלמון הביצה: מחממים התנור ל 375 מעלות F. בעוד הבצק הוא מצמרר, לשלב את חלמון הביצה, 1 כפית מים וצבע מאכל. צבע את העוגיות (עם מברשת רכה) עם זיגוג חלמון הביצה.
אופים את העוגיות במשך 6 עד 7 דקות. אל תאפשר עוגיות חום. העוגיות יהיו מעט נפוחות הזיגוג ייראה crackled.
אופים ב 2 קבוצות אם אתה לא rerolll השאריות.
עבור ציפוי לבן דקורטיבי: בעוד העוגיות אפייה, לערבב את אבקת סוכר, חלב וחלבונים ביצה. ודא כי הוא עבה מעט שומרת על צורתו.
הסר את העוגיות מהתנור למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
לאחר מכן, באמצעות שקית מאפה או שקית zip-top, צינור העוגיות עם הדובדבן הלבן כדי לקשט.