עוגיות לבנדר והדר
עוגיות לבנדר והדר סוכר דורש סביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, תמצית ונילן, חלמון ביצה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות לימון-לבנדר סוכר, עוגיות סוכר הדר, ו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר.
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר בקערת העבודה של מערבל לעמוד עד התערובת היא שמנת; ביט ביצה, חלמון ביצה, גרידת לימון, לבנדר, ותמצית וניל לתערובת חמאה-סוכר במהירות נמוכה. מקציפים קמח למרכיבים לחים, 1 כוס בכל פעם, כדי להכין בצק מעשי. יוצרים בצק לכדור, מכסים בניילון נצמד, ומקררים למשך 3 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מגלגלים את הבצק על משטח עבודה משוריין לעובי של כ 1/8 אינץ'.
חותכים את הבצק לצורות באמצעות חותכי עוגיות ומניחים עוגיות על גבי גיליונות אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד, 9 עד 10 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על גיליונות במשך 2 עד 5 דקות לפני העברה למדפים חוט כדי לסיים קירור.