קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות5
ציון בריאות3
מגזין

עוגיות ממולאות אגוזי לוז קקאו

עוגיות ממולאות אגוזי לוז קקאו
המתכון קקאו-אגוזי לוז ממולאים עוגיות מוכן בערך 25 דקות. וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 1006 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוזי לוז, עוגיות חמאת בוטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אגוזי לוז, שעורה ועוגיות קקאו, עוגיות אגוזי לוז ממולאים, ו Nutella ממולא שיבולת שועל אגוזי לוז עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגיות, חמאה מומסת, ביצה 1 כף החלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגיותתערובת עוגיות
חמאהחמאה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה קטנה, מערבבים ממרח אגוזי לוז ואבקת סוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לגלגל חצי תערובת אגוזי לוז לתוך 5 כדורים, באמצעות כ 1 כף תערובת לכל כדור.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
גלולגלול
4
עבור כל עוגייה, לחץ 1/4 כוס בצק עוגיות עם הידיים עד שטוח; לעשות קטן גם במרכז הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
עוגיותעוגיות
בצקבצק
5
מניחים כדור אגוזי לוז היטב. חותם בצק עוגיות סביב כדור אגוזי לוז, איטום תערובת לחלוטין בפנים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
אגוזי לוזאגוזי לוז
6
מניחים על גיליון עוגיות גדול ungreased.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים 11 עד 13 דקות או רק עד הקצוות של עוגיות הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
9
למחצית הנותרים של תערובת אגוזי לוז, מערבבים מספיק חלב שנותר עד צורות הדובדבן דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציפויציפוי
חלבחלב
10
טפטוף זיגוג מעל גבי עוגיות מקורר; מפזרים בוטנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בוטניםבוטנים
ציפויציפוי
11
בואו הציפוי להגדיר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
תירגע, ריזלינג.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.