עוגיות סנדוויץ ' אוורגרין הוא קינוח המגיש 24. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך סוכר צבעוני, סוכר קונדיטורים, קיצור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא רע למדי. נסו גזרות ירוקות עד, ירוק עד המום, ו פריטטה ירוקה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את החמאה, הקמח, החלב והמלח. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1-1 / 2 שעות או עד שקל לטפל בהם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחלקים בצק לשליש. על משטח מקומח מרדדים כל מנה ל-1/8 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
3
חותכים עם 3-3/4 אינץ ' מקומח. חותך עוגיות עץ חג המולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
4
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים. דוקרים כל אחד במזלג מספר פעמים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים בחום של 375 למשך 8-11 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר למתלים.
7
למילוי, בקערה קטנה, שמנת את הקיצור, החמאה וסוכר הקונדיטורים עד לקבלת אור ותפוח. מקציפים חלב ווניל לתערובת אחידה. גוון עם צבעי מאכל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
צבע מזון
קיצור
וניל
חמאה
קרם
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מורחים על כף מילוי על תחתית מחצית העוגיות; למעלה עם שאר העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
מורחים
9
לזיגוג, שלבו סוכר וחלב של קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד 1/4 כוס. מערבבים צבעי מאכל לזיגוג שנותר; מורחים שכבה דקה על עוגיות מקוררות. אם תרצה, מפזרים צמרות של חצי עוגיות עם סוכר צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
סוכר לקשט
צבע מזון
עוגיות
זיגוג
חלב
10
הניחו לעמוד עד להתייצבות. צינור זר על מחצית העוגיות עם זיגוג שמור.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות סנדוויץ'. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "