עוגיות שוקולד מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד מנטה. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מבטי קרוקר יש 2319 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, תמצית מנטה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגיות שוקולד מנטה, עוגיות שוקולד מנטה, ו עוגיות שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול. (לחיתוך קל יותר, מחבת קו עם לסכל, ואז לסכל גריז על תחתית רק של מחבת.) הפוך ואופים בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
בקערה גדולה, לנצח מילוי מרכיבים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מורחים על בראוניז מקורר. מקררים על 1 שעה או עד סט.
בינתיים, בסיר nonstick 2 ליטר, חומרי ציפוי חום על אש בינונית נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד נמס וחלק. מגניב על 10 דקות או עד פושר.
יוצקים ציפוי על מילוי; להפיץ לכסות. בקירור חשפו כ 2 שעות או עד סט. לפני חיתוך לתוך ברים, לתת לעמוד 10 דקות בטמפרטורת החדר. עבור ברים, לחתוך 5 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.