עוגיות שוקולד מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מנטה. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 146 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מההתמכרות שלי לאפייה דורש חמאה, מלח, סודה לשתייה ושוקולד צ'יפס. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד מנטה אבוקדו + 5 עוגיות חג בריאות, עוגיות שוקולד מנטה (עוגיות האנדים), ו עוגיות שוקולד מנטה.
הוראות
במחבת גדולה על אש נמוכה, לבשל חמאה, סוכר ומים עד החמאה נמסה.
מוסיפים שוקולד צ ' יפס ומערבבים עד נמס חלקית.
הסר מהחום ולהמשיך לערבב עד שוקולד נמס לחלוטין.
יוצקים לתוך קערה גדולה ולתת לעמוד 10 דקות כדי להתקרר מעט.
במהירות גבוהה, להכות בביצים, אחד בכל פעם לתערובת שוקולד. להפחית מהירות נמוכה ולהוסיף מרכיבים יבשים, מכות עד מעורבב. בצק צמרמורת על 1 שעה.מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגלגלים בצק לכדורים (השתמשתי בסקופ העוגייה 1tbs שלי כדי למדוד) ומניחים על דף עוגיות ungreased במרחק של כ-2 אינץ'.
בעוד עוגיות אופות סוכריות מנטה unwrap ולחלק כל אחד לשניים. כאשר העוגיות יוצאות מהתנור, לשים 1/2 מנטה על גבי כל עוגייה.
תן מנטה לשבת עד 5 דקות עד מותך, ואז להפיץ את המנטה על גבי העוגייה.