תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד משולשות. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שוקולד, פצפוצי שוקולד איכותיים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו עוגיות שוקולד משולשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
3
מניחים את השוקולד המתוק והמריר ואבקת האספרסו בקערה בינונית ומניחים מעל סיר של מים רותחים וממיסים, מטילים לפעמים, עד חלקה. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח על פיסת נייר קלף או שעווה, או לתוך קערה קטנה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותק
אספרסו מיידי
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
נייר שעווה
קערה
סיר
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה, סוכר מגורען וסוכר חום בהיר עד בקלילות ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
סוכר מגורען
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז תמצית הווניל, ומכים במהירות גבוהה במשך 1 דקה. על קצב מהירות נמוכה בתערובת שוקולד נמס עד רק בשילוב. מקפלים את תערובת הקמח עם מרית גומי עד רק בשילוב. מערבבים בפקאנים ובצ ' יפס. החובט יהיה חופשי. מכסים ומקררים עד רק המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שוקולד
פקאנים
צ ' יפס
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
6
באמצעות סקופ גלידה קטן (כ 1 כף גודל), כף ערמה של הבלילה על דפי אפייה מוכנים, לשים 8 עוגיות על כל גיליון.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
תבנית אפייה
7
אופים במשך 10 עד 11 דקות. המשטח יהיה יבש ומבריק, אבל החלק העליון והבפנים עדיין יהיו רכים. זה ייקח לא יותר מ 10 עד 11 דקות כך להגדיר את הזמן. מגניב על דפי אפייה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה כדי מגניב 5 דקות יותר. חזור עם הבלילה שנותרה. עדיף לאכול את העוגיות האלה ביום שהן מוכנות. לעטוף שאריות היטב בניילון נצמד ולאחסן במיכל אטום.