עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת שקדים פריכות ודקות
עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת שקדים דקות ופריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאת שקדים רגילה, ביצה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל עם חמאת שקדים מלוחים ופריכים, עוגיות שוקולד צ'יפס דקות ופריכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס דקות ופריכות.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר. כאשר חמאה מומסת, מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים, ציפוי אותו עם חמאה. הגדר את הזמן במשך 3 דקות ולבשל את תערובת החמאה והקמח בסיר במשך 3 דקות, תוך ערבוב כמעט כל הזמן כדי לשמור על זה מלהישרף. אני לא בטוח שזה יישרף בקלות, אבל המשכתי להזיז אותו בסיר לכל מקרה. לאחר 3 דקות, זה יהיה scraggly.
להעביר את תערובת הקמח/חמאה לקערה ולתת לו להתקרר לחלוטין. זה ייקח לפחות חצי שעה, אולי יותר. זה צריך להתקרר. אתה יכול לרמות ולזרוק אותו במקרר לאחר שהוא מקורר בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו כמה יריעות עוגיות עם נייר קלף.
מערבבים סוכר מגורען, סוכר חום כהה, חמאת שקדים, סודה לשתיה, מלח ווניל במעבד המזון. תהליך עד חלקה וקרם.
מוסיפים את שתי כפות הביצה ומעבדים עד ביצה מעורבת – אל תשכח לגרד צדדים של קערה.
מוסיפים את faux-roux מקורר (תערובת חמאה/קמח) ואת הדופק עד מעורב.
מעבירים לקערה. אם אתה נותן את faux-roux מגניב, הבצק שלך צריך להיות מגניב מספיק כדי להוסיף את שבבי השוקולד. אם לא, אתה צריך לתת לו להתקרר עוד קצת אז אתה לא להמס את השוקולד.
מוסיפים את שבבי השוקולד לתערובת. אני משתמש הרבה! הבצק יהיה מכוער וסוג של כמובן / גרגרי / שמנוני / מבריק. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לרדת על ידי כפית מעוגלתעל גבי גיליון העוגיות, אבל אם זה נראה דביק מדי, לצנן אותו במשך 30 דקות.טיפת כפית מעוגלת היטב של בצק על יריעות העוגיות, המרווח על 2 ½ עד 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים עוגיות במשך 10-12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב עמוק. מגניב על גליונות עוגיות במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט מגניב פריך.