קושיבינוני
מוכן ב22 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת שקדים פריכות ודקות

עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת שקדים פריכות ודקות
עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת שקדים דקות ופריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאת שקדים רגילה, ביצה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל עם חמאת שקדים מלוחים ופריכים, עוגיות שוקולד צ'יפס דקות ופריכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס דקות ופריכות.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר. כאשר חמאה מומסת, מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים, ציפוי אותו עם חמאה. הגדר את הזמן במשך 3 דקות ולבשל את תערובת החמאה והקמח בסיר במשך 3 דקות, תוך ערבוב כמעט כל הזמן כדי לשמור על זה מלהישרף. אני לא בטוח שזה יישרף בקלות, אבל המשכתי להזיז אותו בסיר לכל מקרה. לאחר 3 דקות, זה יהיה scraggly.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
להעביר את תערובת הקמח/חמאה לקערה ולתת לו להתקרר לחלוטין. זה ייקח לפחות חצי שעה, אולי יותר. זה צריך להתקרר. אתה יכול לרמות ולזרוק אותו במקרר לאחר שהוא מקורר בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו כמה יריעות עוגיות עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים סוכר מגורען, סוכר חום כהה, חמאת שקדים, סודה לשתיה, מלח ווניל במעבד המזון. תהליך עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את שתי כפות הביצה ומעבדים עד ביצה מעורבת – אל תשכח לגרד צדדים של קערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את faux-roux מקורר (תערובת חמאה/קמח) ואת הדופק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מעבירים לקערה. אם אתה נותן את faux-roux מגניב, הבצק שלך צריך להיות מגניב מספיק כדי להוסיף את שבבי השוקולד. אם לא, אתה צריך לתת לו להתקרר עוד קצת אז אתה לא להמס את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את שבבי השוקולד לתערובת. אני משתמש הרבה! הבצק יהיה מכוער וסוג של כמובן / גרגרי / שמנוני / מבריק. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לרדת על ידי כפית מעוגלתעל גבי גיליון העוגיות, אבל אם זה נראה דביק מדי, לצנן אותו במשך 30 דקות.טיפת כפית מעוגלת היטב של בצק על יריעות העוגיות, המרווח על 2 ½ עד 3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים עוגיות במשך 10-12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב עמוק. מגניב על גליונות עוגיות במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט מגניב פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן