, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, קינמון, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידות יד האוכמניות של קארן דמסקו, עוגות שחור לבן של קארן דמסקו, ו עוגת השקדים של קארן דמסקו עם שימורי משמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 3 דפי אפייה עם נייר קלף.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הביצים והוניל ומערבבים עד שהם משולבים.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
תוסיף את שיבולת השועל. בשתי תוספות, לערבב מרכיבים יבשים אלה לתערובת החמאה. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי, לוודא את הבצק מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לגרוף את הבצק לחתיכות בגודל כפית מעוגלות לגלגל אותם לכדורים. רווח אותם באופן שווה על סדיני האפייה. עם החלק התחתון של כוס או כוס מדידה, לשטח כל כדור לתוך דיסק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
נטיפי הודו צלויים
7
אופים את העוגיות במשך כ 15 דקות, מסובב את המחבתות באמצע הדרך למרות האפייה, עד עוגיות זהובות חום פריך על הקצוות עדיין רך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
הסר מהתנור ולתת עוגיות לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
כדי להפוך את המילוי, להביא על 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מניחים קערת מתכת עם שוקולד לבן על הסיר ומכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מערבבים את השוקולד עם מרית גומי כפי שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, לשלב חמאה, גבינת שמנת, ומלח.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
יוצקים את השוקולד הלבן המומס בבת אחת תוך חמימות ומערבבים במהירות בינונית עד שהוא מעורבב היטב. בשלב זה, המילוי יכול להיות מגורד לתוך מיכל אחסון מקורר לפחות 1 שעה או יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
15
קח את המילוי מתוך המקרר 30 דקות לפני שאתה מוכן למלא את העוגיות. אם המילוי הוא עדיין קשה מדי לעבוד עם, לגרד אותו לתוך קערה של מערבל לעמוד לאט לערבב אותו עם קובץ מצורף משוט עד שהוא קרמי וקל יותר להפיץ. צינור או כפית את המילוי על חצי מהעוגיות ולמעלה עם החצי השני.