גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תפוזים, עוגיות תפוזים חתוכות אפויות, ו כיכר פרוסה כתומה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת, ואז מוסיפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח, ומערבבים בהדרגה לתערובת המוקצפת. לבסוף, מערבבים את שיבולת השועל, קוקוס ופרוסות תפוז ממתקים. טיפה על ידי כפות מעוגלות על גיליון עוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
על הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
גביע סוכר גלידה
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.