קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס-שקדים במהופך

עוגת אגס-שקדים במהופך
צריך קינוח צמחוני? עוגת אגס-שקדים הפוכה יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סירופ תירס בצבע בהיר, סוכר מגורען, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו אגס-שקדים במהופך עוגה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים את השקדים ואבקת הסוכר במעבד מזון; דופק 8 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
סירופ תירס חום 1 כף חמאה 10 אינץ ' ברזל יצוק מחבת על חום בינוני עד חמאה נמס. מערבבים בסוכר חום, ומבשלים 1 דקה או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר מהחום. מסדרים פרוסות אגס spokelike במחבת, עובד ממרכז מחבת לקצה; מפזרים דובדבנים. מבשלים מעל חום בינוני 15 דקות או עד סירופ, בעדינות רועד מחבת מדי פעם (לא לערבב).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בעוד אגסים מבשלים, מניחים סוכר מגורען וחמאה 1/3 כוס בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 4 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מערבבים תערובת שקדים, קמח, אבקת אפייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת ביצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; מערבבים עם מרית גומי רק עד מעורבב. מערבבים בתמציות. בעדינות כפית הבלילה מעל אגסים, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב. תריץ סכין חדה מסביב לקצה המחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מניחים צלחת במהופך על גבי מחבת; בזהירות להפוך את העוגה על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים blanchedשקדים blanched3קלופים Anjou או אגסים Bosc, cored וכל לחתוך 8 פלחיקלופים Anjou או אגסים Bosc, cored וכל לחתוך 8 פלחי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים2(חוֹרֶף)סירופ תירס בצבע בהירסירופ תירס בצבע בהיר2largesביציםביצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה דל שומןחלב חמאה דל שומן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס