צריך קינוח צמחוני? עוגת אגס-שקדים הפוכה יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סירופ תירס בצבע בהיר, סוכר מגורען, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו אגס-שקדים במהופך עוגה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים את השקדים ואבקת הסוכר במעבד מזון; דופק 8 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
( 23)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
סירופ תירס חום 1 כף חמאה 10 אינץ ' ברזל יצוק מחבת על חום בינוני עד חמאה נמס. מערבבים בסוכר חום, ומבשלים 1 דקה או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר מהחום. מסדרים פרוסות אגס spokelike במחבת, עובד ממרכז מחבת לקצה; מפזרים דובדבנים. מבשלים מעל חום בינוני 15 דקות או עד סירופ, בעדינות רועד מחבת מדי פעם (לא לערבב).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בעוד אגסים מבשלים, מניחים סוכר מגורען וחמאה 1/3 כוס בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 4 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מערבבים תערובת שקדים, קמח, אבקת אפייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
( 23)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת ביצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; מערבבים עם מרית גומי רק עד מעורבב. מערבבים בתמציות. בעדינות כפית הבלילה מעל אגסים, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב. תריץ סכין חדה מסביב לקצה המחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מניחים צלחת במהופך על גבי מחבת; בזהירות להפוך את העוגה על הצלחת.