קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אסטרל

עוגת אסטרל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אסטרל. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שמנת כבדה, פטל, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. עושים קמח שקדים על ידי הצבת השקדים במעבד נקי, יבש, בלנדר או מזון וקוצצים אותם עד שהם הופכים לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח שקדיםקמח שקדים
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
תנורתנור
2
מניחים את הביצים, 1 1/4 כוסות של אבקת סוכר, ואת קמח שקדים בקערת ערבוב בגודל בינוני. שוט עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד שמנת ואור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קמח שקדיםקמח שקדים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מניחים את החלבונים ביצה קערה גדולה ערבוב שוט עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד קצף. הפוך מרנג צרפתי על ידי הוספת אבקת סוכר הנותרים, 1 כף בכל פעם, ואת ההצלפה כדי פסגות נוקשה אבל לא יבש. אל תגזים. השתמש מרית גומי כדי לקפל את תערובת השקדים לתוך מרנג צרפתית בשתי תוספות, להיזהר לא להוציא את הבלילה. מקפלים בעדינות את החמאה המומסת, ואז את הקמח המנופה, רק עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבוניםחלבונים
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
מריתמרית
4
באמצעות מרית אופסט, להפיץ על שני שלישים של הבלילה על מחבת גיליון מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מחבתמחבת
5
מורחים את הבלילה שנותרה על מחצית מחבת גיליון מרופדת קלף אחרת. הניחו קלות את קצה המרית על הבלילה ודחפו בעדינות את העודף לקצוות של שני גליונות האפייה. אבק את צמרות שכבות העוגה עם אבקת סוכר עבור קרום נחמד יותר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
מחבתמחבת
6
אופים עד קל באופן שווה השחמה על גבי, 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר את שכבות העוגה מהתנור ומיד unmold על מתלה חוט כדי לשמור על החום של גיליון האפייה מלהמשיך לאפות אותם. כדי לבטל את המכירה, הפוך את מתלה הקירור שלך והנח אותו על גבי שכבת העוגה ולאחר מכן הפוך אותו.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
הסר את נייר הקלף כאשר השכבות מגניבות לחלוטין. להפריש עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
1
יוצקים את השמנת הכבדה לסיר כבד 1 ליטר, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד בועות מתחילות להיווצר סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים את השוקולד מריר לתוך קערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לו לשבת במשך כ -30 שניות כדי לפזר את החום ולהמיס את השוקולד. בעדינות להקציף עד חלקה הומוגנית. להפריש עד מוכן לשימוש. אל תקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
כדי להרכיב את העוגה, לחתוך את השכבה הגדולה לשניים. אתה צריך עכשיו שלוש חתיכות בגודל שווה של עוגה.
5
מניחים שכבה 1 על תבנית גיליון מצופה קלף. מעל, מורחים חצי מהגנאש לקצוות בשכבה זוגית. מכסים בשכבת עוגה אחרת, ואז באופן שווה להפיץ את ריבת פטל על החלק העליון כל הדרך עד הקצוות. למעלה עם השכבה השלישית של העוגה ולהפיץ את ganache הנותרים באופן שווה לקצוות. זה מאוד חשוב עבור שכבה זו להיות אפילו כפי שהוא העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים את העוגה התאספו במקרר במשך 1 שעה.
7
כדי לשרת, לקשט עם פטל טרי.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל