קליפורניה טאבולה בקערת ארטישוק
מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. מתכונים דומים: קליפורניה קינואה בול, קערת סושי קליפורניה, ו Houmous שכבתי, tabbouleh & feta פיקניק קערה.
הוראות
חותכים נובעים מכל ארטישוק; להסיר עלים תחתונים, ולהשליך. לקצץ על 1/2 אינץ ' מלמעלה של כל ארטישוק.
ארטישוק מקום, גזע מסתיים למטה, בתנור הולנדי גדול מלא שני שליש עם מים.
מוסיפים את חצאי השום ופרוסות לימון, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 40 דקות או עד עלה ליד מרכז כל ארטישוק שולף בקלות.
הסר ארטישוקים מחבת, ולהשליך נוזל בישול, שום ולימון.
הסר את עלי המרכז ואת קוצים פרוותי עם כף, ולהשליך. תניח את הארטישוקים בצד.
מערבבים את הבורגור ואת המים הרותחים בקערה בינונית. כיסוי ולתת לעמוד במשך 45 דקות.
מערבבים את הבורגור, העגבניות ושאר החומרים בקערה גדולה.
כף 1 כוס tabbouleh למרכז של כל ארטישוק.
מרכיבים
2קילוגרםארטישוק גדול (על כל אחד)1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבורגול לא מבושל או חיטה סדוקה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנענע טרי קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית לימה תינוק קפוא2שיני שום, חצוי2שיני שום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץ3פרוסותפרוסות לימון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)זיתים בשלים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות חתוכות לקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחים