קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אפרסק קרמל דבש

עוגת אפרסק קרמל דבש
צריך קינוח צמחוני? עוגת אפרסק קרמל דבש יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סוכר, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת דבש עם דבש פקאן קרמל, ו רוטב קרמל אפרסק.

הוראות

1
חותכים X ב התחתון של כל אפרסק, ואז אפרסקים blanch בקבוצות במים רותחים 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
מיםמים
2
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. מקלפים אפרסקים וחותכים לפלחים בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
3
לזרוק אפרסקים היטב עם קורנפלור, קמח, מיץ לימון, קינמון, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
קינמוןקינמון
אפרסקאפרסק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
שים גיליון אפייה גדול מרופד בנייר כסף בשליש התחתון של תנור מחממים לתנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
להביא 1/2 כוס סוכר, דבש, ומים לרתיחה ב 1 1/2-ל 2-ליטר סיר כבד על חום בינוני-גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מצד פאן עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים בלי ערבוב, מחבת מתערבלת מדי פעם כך צבעי קרמל באופן שווה, עד ענבר כהה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
דבשדבש
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
6
הסר מהחום ולהוסיף חמאה, מחבת מתערבלת עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים מעל פירות וזורקים (קרמל עשוי להקשיח מעט אבל יימס בתנור).
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מרדדים חתיכת 1 של בצק (לשמור על שנותר חתיכת מקורר) לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקורנת קלות עם מערוך מקורנן קלות. מתאים לצלחת פאי 9 אינץ'. לקצץ בצק עודף, משאיר 1/2 אינץ ' אוברנג. קליפת צ ' יל תוך גלגול החוצה בצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
9
מגלגלים את חתיכת הבצק שנותרה לתוך סיבוב של 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
10
להעביר מילוי למעטפת העוגה, mounding זה. מכסים את העוגה עם מאפה עגול. לקצץ עם מזמרה מטבח, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. לחץ על הקצוות יחד, ואז crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
11
מברשת למעלה בכל רחבי עם קצת חלב, ואז מפזרים עם הנותרים כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
12
חותכים 3 פתחי קיטור בקרום העליון עם סכין קיצוץ.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
13
אופים עוגה על תבנית אפייה חמה 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191°. ממשיכים לאפות עד הקרום הוא זהוב-חום ומילוי מבעבע, כ 50 דקות יותר. עוגה מגניבה לטמפרטורת החדר, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור