עוגת גבינה בלימון פסח
והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה של פסח, עוגת גבינה של פסח, ו עוגת גבינה של פסח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע.
שקדים פולסים, סוכר, ארוחת עוגת מצות, ומלח במעבד מזון עד טחון דק.
מעבירים לקערה ומערבבים בחמאה עד לשלב היטב. לחץ על החלק התחתון ו 1 אינץ ' למעלה בצד של מחבת springform.
אופים עד הקרום הוא מוצק וצל כהה, 12 עד 15 דקות. קרום מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
היכו יחד גבינת שמנת וסוכר בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה, 1 עד 2 דקות. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף ביצים 1 בכל פעם, ערבוב עד incorporated.
שים מחבת springform במחבת אפייה רדודה ושופכים מילוי לקרום מקורר.
אופים עד מילוי מוגדר 1 1/2 אינץ ' מקצה אבל המרכז הוא מתנדנד, 45 עד 50 דקות (מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
העברת עוגה במחבת על מתלה ומיד להפעיל סכין סביב קצה, ולאחר מכן להסיר את הצד של מחבת. מגניב לחלוטין, 2 עד 3 שעות.
עוגת גבינה יכולה להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף.