קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה דלעת Oreo ליל כל הקדושים

עוגת גבינה דלעת Oreo ליל כל הקדושים
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, עוגת גבינה דלעת אוראו ליל כל הקדושים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה מ Laurens האחרון דורש ▢ של מלח , egg ביצה, ▢ תמצית vanillan, ו ▢ דלעת. 156 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת Oreo, עוגת גבינה אוראו דלעת מיני, ו עוגת גבינה אוראו מיני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות.
2
קו 12 שימורי מאפינס עם ריפוד נייר.
3
מניחים 1 אוריאו בתחתית של כל מאפין פח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
4
בקערה גדולה, גבינת שמנת קצפת וסוכר יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים וניל, דלעת, ביצה, קינמון, אגוז מוסקט, קמח ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
6
לגרד צדדים של קערת תערובת שוט עד חלקה לחלוטין.
7
תערובת כפית באופן שווה על אוריאו.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
8
אופים 20-25 דקות או עד עוגות גבינה יש להגדיר.
9
הסר מהתנור כדי להתקרר.
10
העברת עוגות גבינה חמות מתוך פח ולסיים קירור על מדפי קירור. הסר בעדינות עטיפות נייר.
11
שבבי שוקולד מיקרוגל עם שמן צמחי עד חלק נמס לחלוטין. שוקולד כפית לתוך שקית צנרת עם קצה עגול קטן.
מרכיבים שתצטרך
12
צינור שוקולד נמס בספירלה על גבי עוגות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
13
גרור את קצה קיסם או שיפוד עץ דרך השוקולד כדי ליצור מראה רשת עכבישים.
מרכיבים שתצטרך
14
חזור עם עוגות גבינה שנותרו. מקררים עד שמוכנים להגיש.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות אוריאו. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "