קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גבינה יוגורט יוונית

עוגת גבינה יוגורט יוונית
מתכון עוגת גבינה יוגורט יוונית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. לכי לחנות וקחי יוגורט יווני, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה יוגורט יוונית, עוגת גבינה יוגורט יוונית, ו עוגת גבינה יוגורט יוונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 325 מעלות F. מעיל מחבת 9 אינץ ' springform עם ספריי בישול. לעטוף את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת עם חתיכת גדולה של נייר ומניחים את המחבת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
שים את שבבי הפיתה למעבד מזון ודופק עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על הפירורים לתחתית ועל 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים עד הקרום הוא מעט יבש במראה וריחני, על 5 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, לשלב את היוגורט, גבינת שמנת, ביצים, סוכר, קמח, וניל, גרידת לימון 1/2 כפית מלח במעבד מזון ולעבד עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גרידת לימוןגרידת לימון
ונילוניל
יוגורטיוגורט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
יוצקים מעל קרום מוכן ואופים עד שהמרכז מוגדר רק, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, ואז לכסות ולקרר במקרר לפחות 3 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
בינתיים, לשים את אוכמניות ומיץ אננס בסיר בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננסמיץ אננס
אוכמניותאוכמניות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מפזרים את הג ' לטין מעל 1 כף מים בקערה קטנה ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים את הג ' לטין מומס לתוך תערובת אוכמניות חם עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מעבירים את התערובת לקערה בינונית, מכסים ומקררים עד מעובה, כ 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
לאחר קירור עוגת הגבינה, להסיר את טבעת springform. פרוסה ומגישים, עם רוטב אוכמניות. אם הרוטב עבה מדי, לחמם אותו במיקרוגל במשך 20 שניות בכל פעם לפני כפיות על עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל