מתכון עוגת גבינה יוגורט יוונית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. לכי לחנות וקחי יוגורט יווני, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה יוגורט יוונית, עוגת גבינה יוגורט יוונית, ו עוגת גבינה יוגורט יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 325 מעלות F. מעיל מחבת 9 אינץ ' springform עם ספריי בישול. לעטוף את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת עם חתיכת גדולה של נייר ומניחים את המחבת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
2
שים את שבבי הפיתה למעבד מזון ודופק עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על הפירורים לתחתית ועל 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים עד הקרום הוא מעט יבש במראה וריחני, על 5 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בינתיים, לשלב את היוגורט, גבינת שמנת, ביצים, סוכר, קמח, וניל, גרידת לימון 1/2 כפית מלח במעבד מזון ולעבד עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
גרידת לימון
וניל
יוגורט
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
יוצקים מעל קרום מוכן ואופים עד שהמרכז מוגדר רק, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, ואז לכסות ולקרר במקרר לפחות 3 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
8
בינתיים, לשים את אוכמניות ומיץ אננס בסיר בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננס
אוכמניות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מפזרים את הג ' לטין מעל 1 כף מים בקערה קטנה ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים את הג ' לטין מומס לתוך תערובת אוכמניות חם עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מעבירים את התערובת לקערה בינונית, מכסים ומקררים עד מעובה, כ 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
לאחר קירור עוגת הגבינה, להסיר את טבעת springform. פרוסה ומגישים, עם רוטב אוכמניות. אם הרוטב עבה מדי, לחמם אותו במיקרוגל במשך 20 שניות בכל פעם לפני כפיות על עוגת הגבינה.