בקערה בינונית, באמצעות כף עץ, לשלב פירורי קרקר, 1/4 כוס סוכר, וחמאה מומסת. לחץ על התערובת בחוזקה על התחתונה, ו 1 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
אופים במשך 8 דקות עד פירורים להיות מעט זהוב בצבע. באמצעות מיקסר חשמלי, בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת וסוכר להתמזג עד רכות. הכה בביצים, 1 בכל פעם ולהמשיך להכות עד התערובת הופכת אור, על 3 דקות. מערבבים שוקולד מומס באמצעות מרית גומי. בזהירות לשפוך הבלילה לתוך קרום מוכן ואופים במשך 45 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו מגניב לחלוטין על מתלה חוט. צ ' יל במשך 8 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
4
חותכים את עוגת הגבינה לחתיכות אחידות כ 3 על ידי 1 אינץ ' בגודל. תעשה את זה 30 פעמים.
5
עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק
1
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק ל-365 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
2
להקציף 1 ביצה עם 1 כוס חלב כדי להפוך ביצה לשטוף. באמצעות מברשת מאפה, להרטיב קלות כל עטיפת גליל האביב עם לשטוף את הביצה. כתם את עודף ביצה לשטוף עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים כל פיסת עוגת גבינה באמצע עטיפה ומפזרים שוקולד קצוץ. מקפלים העליון של עטיפה למטה על עוגת הגבינה, ושני הצדדים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
4
מגלגלים כל פיסת עוגת גבינה לכיוונכם עד שהיא מגולגלת לחלוטין ומוודאים שהגליל ארוז היטב עם הקצוות חתומים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
5
מניחים אבקת סוכר בקערה בינונית. בעדינות במקום לחמניות לתוך השמן ומבשלים עד חום זהוב, במשך כ 2 דקות. באמצעות מלקחיים או עכביש, להסיר את לחמניות זהובות חום מן השמן ומניחים כל גליל בקערה של אבקת סוכר מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מניחים לחמניות מטוגנות בשמן עמוק על מגבות נייר כדי להתקרר מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
רסס עם רוטב שוקולד, למעלה עם קצפת, ומקשטים עם עלה מנטה.