עוגת גבינה מערבולת שוקולד גרמנית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אירופאי. נסו להכין עוגת גבינה שוקולד גרמנית בבית. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 4 . לקינוח הזה יש 342 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-24 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-35 דקות. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תמצית וניל, ביצה, שוקולד גרמני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12%, וזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה מערבולת שוקולד, עוגת גבינה מערבולת שוקולד ועוגת גבינה מערבולת שוקולד.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף ביצה; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה וניל.
מעבירים 1/3 כוס לקערה אחרת; מערבבים פנימה שוקולד מומס עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים את יתרת תערובת גבינת השמנת לתוך 7 אינץ'. צלחת פאי מצופה בספריי בישול. מעל עם תערובת שוקולד; לחתוך את הבלילה עם סכין לסחרור.
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 15 דקות. העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר. מקררים לפחות שעה לפני ההגשה. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
עוגת גבינה עובדת ממש טוב עם ריזלינג מאוחר קציר, למברוסקו דולצ'ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.