קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה מערבולת שוקולד גרמנית

עוגת גבינה מערבולת שוקולד גרמנית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אירופאי. נסו להכין עוגת גבינה שוקולד גרמנית בבית. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 4 . לקינוח הזה יש 342 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-24 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-35 דקות. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תמצית וניל, ביצה, שוקולד גרמני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12%, וזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה מערבולת שוקולד, עוגת גבינה מערבולת שוקולד ועוגת גבינה מערבולת שוקולד.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להוסיף ביצה; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מעבירים 1/3 כוס לקערה אחרת; מערבבים פנימה שוקולד מומס עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים את יתרת תערובת גבינת השמנת לתוך 7 אינץ'. צלחת פאי מצופה בספריי בישול. מעל עם תערובת שוקולד; לחתוך את הבלילה עם סכין לסחרור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 15 דקות. העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר. מקררים לפחות שעה לפני ההגשה. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

עוגת גבינה עובדת ממש טוב עם ריזלינג מאוחר קציר, למברוסקו דולצ'ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.