עוגת גבינה עם חמאת בוטנים
המתכון עוגת גבינה חמאת בוטנים בראוני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 11 שעות ו-35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 551 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. לכי לחנות ותאספי את הבראוניז המקוריים של בטי סופריים, ציפוי גלידת קרמל, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים ועוגיות, עוגת גבינה עם חמאת בוטנים ועוגיות, ו חמאת בוטנים עוגת גבינה ועוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F, מכינים בצק עוגיות לפי ההוראות של שקית העוגיות. מכסים ומקררים על 1 שעה או עד המשרד.
בינתיים, לעשות בראוני לערבב לפי הוראות על תיבת בראוניז cakelike למחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325F.
לעטוף מחוץ לתחתית בצד של 9 אינץ ' מחבת springform עם לסכל כדי למנוע דליפה. ריסוס בתוך החלק התחתון של המחבת עם ספריי בישול. לחץ על בצק עוגיות בתחתית ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
אופים קרום 13 עד 15 דקות או עד סט.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד פלאפי. בהדרגה להכות בחלב מרוכז עד חלקה. הכה בביצים אחד בכל פעם, רק עד מעורבב. מערבבים וניל.
להתפורר 2 כוסות של בראוניז מקורר לחתיכות קטנות. מקפלים לתוך תערובת גבינת שמנת.
יוצקים מעל בצק בצק עוגיות.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר לפחות 2 אינץ ' מהצד של מחבת אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מקררים לפחות 8 שעות או לילה לפני ההגשה.
כדי לשרת, בזהירות להפעיל מרית מתכת קטנה לאורך הצד של עוגת גבינה כדי לשחרר.
הסר רדיד בצד של פאן. בקערת מיקרוגל קטנה, ציפוי קרמל מיקרוגל נחשף על גבוה 10 עד 15 שניות עד מחומם ביסודיות. מנות אישיות העליון עם ציפוי קרמל. חנות עוגת גבינה מכוסה במקרר.