עוגת גבינה עם עקף תות קלאסי
והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, קורנפלור, גבינת שמנת פילדלפיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם עקף תות, עוגת גבינה ללא אופים עם עקף תות, ו עוגת גבינה עם עקף תות.
הוראות
מחממים תנור ל 163° אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסף (או ל300 אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
מערבבים פירורים, 3 כף. סוכר וחמאה; לחץ בחוזקה לתוך תחתית המחבת.
אופים 10 דקות. תניח בצד. הגדל את טמפרטורת התנור ל-350F אם אתה משתמש במחבת כסף (או ל-325F אם אתה משתמש במחבת nonstick כהה).
מקציפים גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר, גרידת לימון ומיץ עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים שמנת חמוצה; מערבבים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
אופים 50 דקות או עד המרכז כמעט מוגדר. הפעל סכין קטנה או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת.
מסננים תותים, שומר נוזלים.
הוסף מספיק מים לנוזל שמור כדי למדוד 1/2 כוס.
מערבבים קורנפלור ונוזל שמור בסיר בינוני עד מעורבב היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח 1 דקה. מגניב. מערבבים תותים; כפית על עוגת גבינה מקוררת. מקררים 4 שעות או לילה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.