עוגת גבינה פקאנית
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. אם יש לכם מרגרינה, תמצית vanillan, gingersnaps, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת גבינה פקאנית, עוגיות עוגת גבינה פקאן פרלין, ו עוגת גבינה פקאן-פרלין עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד gingersnaps ו 1/4 כוס חמאה מומסת; תערובת לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, ו 2 כפות קמח במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות.
מוסיפים ביצים, וניל ומלח; לנצח 3 דקות.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן. תניח בצד.
מערבבים יחד סוכר חום, פקאן, נשאר 1/4 כוס קמח, ונותר 1/4 כוס חמאה מומסת עד מתפורר.
מפזרים סביב קצה תערובת גבינת שמנת.
אופים ב 300 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד המרכז הוא מוצק. כבה את התנור. השאירו עוגת גבינה בתנור 30 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור; מגניב במחבת על מתלה חוט 30 דקות. כיסוי וצינה 8 שעות.
טפטוף ציפוי קרמל על קצה עוגת גבינה צוננת,אם תרצה.
כדי להכין ציפוי קרמל, מניחים קרמל וקרם הקצפה בקערה בטוחה במיקרוגל 1 כוס. מיקרוגל גבוה במשך 30 שניות עד 1 דקה, ערבוב באמצע זמן הבישול, עד נמס.
הערה: ניתן להחליף את ציפוי גלידת הקרמל המסחרי בציפוי קרמל.