עוגת גבינה רוקפור עם שימורי אגסים ופקאנים
מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאים אגוז, גבינת שמנת, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: לבבות של רומיין עם רוקפור ופקאנים קלויים, לבבות של רומיין עם רוקפור ופקאנים קלויים, ו סלט אגס רוקפור.
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מקציפים גבינת שמנת והבא 4 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם לאחר כל תוספת; מקפלים בקמח. תערובת גבינה כפית לתוך מחבת springform משומנת קלות 7 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד סט. תריץ סכין מסביב לקצה החיצוני של עוגת הגבינה כדי להשתחרר מצדדים של המחבת.
תן מגניב במחבת על מתלה חוט 30 דקות. כיסוי וצינה 8 שעות.
להעביר עוגת גבינה למגש, וריבות כפית מעל; מפזרים פקאן.
מגישים עם קרקרים, ענבים אדומים, וירקות שונים.