פיצה עם נקניק, פלפל ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל נקניק, פלפל ובצל Pizzan. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. אם יש לך מוצרלה, שמן זית, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: נקניק, פלפל ופיצת בצל, פיצת נקניק, פלפל ובצל, ו פיצה בצל ופלפל נקניק.
הוראות
מחממים גריל לצלייה ישירה, בינונית גבוהה. אם באמצעות פחם, לדחוף 2/3 של גחלים חמים לצד 1 של הגריל ולהפיץ הנותרים 1/3 בצד השני כדי ליצור אש רב אזור. אם משתמשים בגריל גז, להפחית את החום על 1 צד בינוני.
במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני גבוה, לבשל נקניק, לשבור את כל נתחים גדולים עם כף עץ, עד משחי קל מבושל דרך, כ 5 דקות.
הסר מחבת עם כף מחוררת ולהעביר לקערה קטנה, משאיר שומן מאחור במחבת.
מוסיפים פלפל ובצל למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 6 דקות, הוספת 1 כף. שמן זית למחבת אם התערובת נראית יבשה.
מעבירים לקערה קטנה נפרדת.
אבק 14 אינץ ' רחב פיצה קליפה עם קמח או קמח תירס בנדיבות קמח משטח עבודה.
מגלגלים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ', מוסיפים עוד קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
העברת בצק לקליפת פיצה ומברשת עם הנותרים 2 כפית. שמן זית.
התוספות שלך בהישג יד של הגריל. להחליק בצק על החלק החם ביותר של גריל; לכסות גריל. לבשל, מסתובב לפי הצורך, עד התחתונה היא שלפוחיות השחמה, על 2 דקות. הפוך את הבצק על הצד הקריר של הגריל, הצד המבושל כלפי מעלה.
מורחים רוטב פיצה על קרום העליון עם מוצרלה גרוסה, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מורחים תערובת פלפל-בצל ונקניק על גבי. מכסים גריל ומבשלים עד הקרום התחתון יש השחמה גבינה נמסה, 2 עד 3 דקות, מדי פעם חשיפת ובדיקת תחתית הקרום כדי להבטיח שזה לא בוער. אם זה, להפחית את החום (אם באמצעות גריל גז) או להזיז את הגריל (אם משתמשים בפחם).
העברת פיצה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 2 דקות לפני חיתוך והגשה.