עוגת גבינה תות לבישול איטי לשניים
והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם דבש, מלח, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה עם תנור איטי, עוגת גבינה עם סיר-איטי עם סוכר חום, ו תותים לבישול איטי ועוגת גבינה עם שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, קרקרים פולסים עד שנמחצו לחלוטין.
מוסיפים חמאה, דופק עד לשלב טוב. הקש קרקר תערובת שווה בתחתית 2 ungreased 1 כוס ramekins.
באותו מעבד מזון, גבינת שמנת דופק, ביצה, דבש, ריבה ומלח עד הבלילה חלקה, גירוד בצד של קערת המעבד לפי הצורך. מחלקים את עוגת הגבינה באופן שווה בין ramekins.
יוצקים 2 כוסות מים לתוך תנור איטי 6 ליטר.
מניחים ramekins בבישול איטי.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד עוגת גבינה מוגדר.
הפעל סיר איטי כבוי; לחשוף. השאר ramekins בבישול איטי להתקרר, על 45 עד 60 דקות.
מקררים 2 עד 3 שעות לפני ההגשה. כדי לשרת, מקשטים עם תותים פרוסים.