עוגת גזר ברזילאית
עוגת גזר ברזילאית דורשת כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, שמן בישול, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 9x13 תבנית אפייה.
מניחים את הגזרים, הביצים והשמן בבלנדר או קערה של מעבד מזון. תהליך עד גזר קצוץ דק.
יוצקים את תערובת הגזר לתוך קערת ערבוב. מערבבים 2 כוסות סוכר עד מעורבב היטב. מערבבים את הקמח ואבקת האפייה; מערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות, כ 40 דקות.
בינתיים, להפוך את הדובדבן על ידי הצבת החמאה, 1 כוס סוכר, תערובת משקה שוקולד חם מיידי, וחלב במחבת. תוך ערבוב, חום כמעט רותחים על חום בינוני גבוה עד שהתערובת מתעבה. כאשר העוגה נעשית, להסיר מהתנור ומיד להפיץ את הדובדבן באופן שווה על החלק העליון.