עוגת גלידה עם מרנג לימון בקרום פקאן קלוי
לימון מרנג עוגת גלידה בקרום פקאן קלוי נטול גלוטן, ו קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חמאה, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גלידה עם מרנג לימון עם קרום פקאן קלוי, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת מרנג לימון עם קרום פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים וחלמונים בקערה בינונית. להמס חמאה בקערת מתכת בינונית להגדיר על סיר גדול של מים רותחים.
לטאטא סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון, ומלח; בהדרגה לטאטא בתערובת ביצה.
להקציף עד עבה מדחום מוכנס לתוך רשם curd 81° כדי180, על 8 דקות.
מעבירים לקערה קטנה. לחץ על פלסטיק לעטוף על גבי curd; צמרמורת 4 שעות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מערבבים פקאנים, סוכר וחמאה בקערה בינונית עד לחלחל. לחץ תערובת פקאן על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ ' (תערובת תהיה מתפוררת).
אופים עד הקרום קלוי קלות, על 12 דקות (קרום יחליק למטה הצדדים של צלחת). השתמש בחזרה של כף ללחוץ קרום בחזרה למקומו. קרום מגניב על מתלה. להקפיא קרום 30 דקות.
Dollop 1 1/2 כוסות גלידה על הקרום; להפיץ לתוך שכבה אפילו.
מורחים קרם לימון על גלידה; להקפיא עד המשרד, על 2 שעות. Dollop 1 1/2 כוסות גלידה מרוכך על לימון קרד; להפיץ לתוך שכבה אפילו. לכסות ולהקפיא עד המשרד, על 2 שעות.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד מקציף. מקציפים בקרם טרטר. עם ריצת מערבל, בהדרגה להוסיף סוכר. הכה עד פסגות נוקשות טופס. מרנג כפית על עוגה, מתפשט לאטום בקצוות ומסתחרר באופן דקורטיבי. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. עוגת הקפאה. באמצעות מבער בוטאן מטבח, מרנג טוסט עד זהב כתמים או פאי מקום בתנור 500°f שחומם מראש עד מרנג הוא זהוב כתמים, צופה כדי למנוע שריפה, על 3 דקות.
חותכים את העוגה לפלחי; מגישים מיד.