עוגת גלידת דולצ'ה דה ליצ' ה עם רוטב מוקה
פאי גלידת דולצ'ה דה ליצ' ה עם רוטב מוקה פאדג'עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גלידת קרמל, אבקת סוכר, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גלידת דולצ'ה דה ליצ' ה עם רוטב מוקה, קינוח גלידת דולצ'ה-Mochan, ו גלידת Dulce de Leche עם תותים טריים ורוטב שוקולד מקסיקני.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. מערבבים אגוזי פקאן וסוכר במעבד עד פקאן הם טחונים דק.
הוסף פירורי עוגיות וקינמון ותהליך לשלב.
מוסיפים חמאה ומתמזגים עד ליצירת גושים לחים. לחץ על הקרום על הצדדים התחתון כלפי מעלה של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים עד הקרום קלוי קלות, על 10 דקות. מגניב לגמרי.
מערבבים 2 כפות מים רותחים ואבקת קפה בקערה קטנה עד שהאבקה מומסת.
להקציף סוכר וקקאו בסיר בינוני כבד.
להקציף 1 כוס שמנת, סירופ תירס, תערובת קפה.
מוסיפים שוקולד וחמאה. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות. מגניב 30 דקות. מערבבים 1 כפית וניל.
לרכך גלידה 1 ליטר בטמפרטורת החדר 15 דקות.
מורחים באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
טפטוף 3 כפות רוטב על גלידה. להקפיא עד קובע רוטב, כ -15 דקות.
בינתיים, לרכך הנותרים גלידה ליטר 1 בטמפרטורת החדר 15 דקות.
מורחים באופן שווה על גבי רוטב.
טפטוף עם רוטב 3 כפות. להקפיא פאי עד קפוא, לפחות 4 שעות. (רוטב ועוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ושומרים את הרוטב במקרר. שמור על העוגה קפואה.)
לחמם מחדש רוטב מוקה פאדג ' על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות. שוט 1/2 כוס קרם צונן, אבקת סוכר, ונותר 1/2 כפית וניל בקערה בינונית עד פסגות טופס.
העברה לשקית מאפה מצויד טיפ כוכב. שושנות מקטרת של שמנת סביב קצה העליון של עוגה.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים.
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים ברוטב.