עוגת דלעת שמנת
פאי דלעת שמנת דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם קרום פאי עמוק, דלעת, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת פאי קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס)
בקערה גדולה שלבו מחית דלעת, חלב מרוכז ממותק וביצים. מתבלים בקינמון, ג ' ינג ' ר, אגוז מוסקט ומלח.
מערבבים יחד עם חוט חוט עד מעורבב היטב.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) ואופים עוד 35 עד 40 דקות או עד שסכין שהוכנסה יוצאת נקייה.