עוגת הארווי וולבנגר
עוגת הארווי וולבנגר היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, תערובת עוגה, תערובת פודינג וניל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די גרוע. נסו עוגת הארווי וולבנגר, קוקטייל הארווי וולבנגר, ו הארווי וולבנגר משודרג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
מערבבים את העוגה ומערבבים פודינג בקערה גדולה. להתמזג ביצים, שמן צמחי, 4 אונקיות גליאנו, וודקה אונקיה 1, ו 4 אונקיות מיץ תפוזים.
מערבבים את הבלילה עד חלקה ועבה ויוצקים למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות במשך 45 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות ואז להסיר ולמקם על מתלה קירור. זיגוג כפית על עוגה בזמן שהוא עדיין חם.
שלב את הגליאנו 1 אונקיה הנותרים, וודקה 1 אונקיה, ומיץ תפוזים 1ounce עם הסוכר של קונדיטור ולהתמזג עד חלקה. זיגוג כפית על עוגה חמה.