עוגת הגבינה הטובה ביותר אי פעם
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 630 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, פירורי קרקר גרהם, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, עוגת גבינה ידועה לשמצה של אבי או עוגת גבינה תפוחים קינמון, ו פילדלפיה עוגת גבינה של השנה תחרות & עוגת גבינה לחג המולד שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 475 מעלות F. מכינים את הקרום.
מערבבים פירורים, סוכר, חמאה ולחץ לתחתית מחבת springform 9 אינץ'. (אני אוהב קו המחבת שלי עם סיבוב 9 אינץ ' של קלף).בקערה גדולה, עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת רק עד חלקה; לאט לנצח בסוכר, קערת גירוד לעתים קרובות עם מרית גומי.
מוסיפים תמציות, מיץ תפוזים, שמנת, קמח, חלמונים ביצה, וביצים; מערבבים עד חלקה. אל תכה את הביצים, רק לערבב אותם ולנסות לא להלהיב כל אוויר נוסף לתוך הבלילה.
לאפות עוגת גבינה 12 דקות. להפחית את חום התנור ל 300 מעלות; אופים 35 דקות יותר. כבה את התנור; בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור; מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או עד מקורר היטב.כאשר עוגת גבינה היא מוצקה, עם מרית, לשחרר בצד מחבת מעוגת גבינה ולהסיר עוגה מלמטה פאן; להחליק על צלחת הגשה.
יוצקים ציפוי מעל המרכז.אם השתמשת קלף, אתה יכול בעדינות למשוך את העוגה על מגש יפה. אחרת, פשוט להגיש אותו בתחתית המחבת.