עוגת הדר-שקדים
עוגת הדר-שקדים היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1196 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קינמון טחון, מיץ תפוזים, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לא לאפות עוגת חמאת שקדים, עוף שקדים הדר, ו הדרים שמש שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שקדים בתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'.
אופים בתנור 375 עד זהב תחת עורות, על 10 דקות. מגניב על 10 דקות; לקצוץ.
בינתיים, במחבת 2-3 ליטר, לערבב קמח, קינמון, allspice, כוסברה, ומלח. בהדרגה להוסיף מיץ תפוזים, ערבוב עד חלקה. מערבבים בצימוקים, קליפת תפוז, ואתרוג. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הקליפה הוא רך כאשר פירסינג, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בדבש ושקדים.
לגרד תערובת אגוז לתוך הקרום התחתון של מאפה פאי 9 אינץ במחבת.
על משטח מקומח קל, עם מערוך מקורפל קל, רול הנותרים בצק לתוך סיבוב 1/8 אינץ 'עבה על 11 אינץ' רחב; מרכז על תערובת אגוז. מקפלים קצה של מאפה העליון תחת קצה התחתון אחד סומק עם שפת פאן, ו crimp יחד כדי לאטום. חליל קצה דקורטיבי. עם סכין קטנה וחדה, לחתוך כמה חריצים במאפה העליון. הגדר עוגה במחבת פיצה מרופדת בנייר כסף 12 אינץ ' או 10 על ידי 15 אינץ תבנית אפייה. מקציפים חלמון ביצה כדי להתמזג עם 2 כפיות מים קרים; מברשת קלות מעל קרום העליון.
אופים עוגה על המדף התחתון של תנור 375 עד השחמה, 50 עד 55 דקות (30 עד 35 דקות בתנור הסעה). אם עוגה מחממת מהר מדי (לבדוק אחרי 20 דקות), לכסות באופן רופף עם נייר.
העברה למתלה ולתת לעמוד, חשוף, עד מגניב לגעת, 2 1/2 עד 3 שעות.