עוגת זיגוג לימון
עוגת זיגוג לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם עוגת לימון לערבב, שמן צמחי, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 12%. נסו עוגת לימון מזוגגת, עוגת לימון מזוגגת, ו עוגת ליטרת לימון מזוגגת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח מחבת 9x13 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת ג ' לטין. הפוך באר במרכז ויוצקים בשמן, 1/2 כוס מים וביצים. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 4 דקות במהירות בינונית.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את זיגוג: בקערה בינונית, לשלב מיץ לימון וסוכר' ממתקים. הכה בחמאה מומסת 1 כף מים. לתקוע חורים בחלק העליון של העוגה ויוצקים זיגוג מעל.