קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת טרס לאש

עוגת טרס לאש
עוגת טרס לאש דורשת בערך 4 שעות ו -5 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 573 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. 77 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם אבקת אפייה, שמנת כבדה, חלב מרוכז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. נסו טרס לאשס דה קוקו (עוגת קוקוס טרס לאש), שוקולד טרס לאש דה רון קון (עוגת רום שוקולד טרס לאש), ו עוגת טרס לאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרססים ומקמחים תבנית עוגה בגודל 10 אינץ 'עם דפנות גבוהות בגודל 2 אינץ' ואז מרפדים בנייר אפייה. משמנים את נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
3
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה בקערה בינונית. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בקערת ערבוב גדולה, בעזרת מערבל חשמלי עם מצורף המטרפה, מקציפים את החלבונים לקצף. כשהמיקסר פועל, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים לפסגות נוקשות. מקציפים פנימה את החלמונים, 1 בכל פעם, מתמזגים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
5
מוסיפים את תערובת הקמח ב -3 תוספות, לסירוגין עם החלב המלא ב -2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלב מלאחלב מלא
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים עד שבוחן המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-30 דקות. מצננים את העוגה מעט, כ -10 דקות, ואז הופכים על מגש עם דפנות גבוהות בגודל 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
פירס את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם שיפוד עבה.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
8
מערבבים את החלב המרוכז הממותק, החלב המתאדה, 1 כוס שמנת כבדה וליקר תפוזים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
יוצקים את התערובת על העוגה כשהיא חמה. מכסים ומכניסים למקרר לקור, כ -3 שעות או למשך הלילה.
10
שלב את יתרת 1 כוס השמנת הכבדה ואבקת הסוכר בקערה בינונית. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
11
מורחים את הקצפת על גבי העוגה ומפזרים את הקינמון הטחון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
קצפתקצפת
מורחיםמורחים