עוגת מקרר תות עם קרום שקדים
עוגת מקרר תות עם קרום שקדים היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 626 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, פירורי קרקר גרהם, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טארט תות עם קינואה-קרום שקדים, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו עוגת קופסת קרח שוקולד עם קרום אגוז.
הוראות
מתלה עמדה במרכז התנור; מחממים ל 177°. חמאה 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית. קוצצים גס שקדים במעבד.
מוסיפים פירורי קרקר גרהם וסוכר; תהליך עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה; תהליך עד לחלח באופן שווה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת עוגה מוכנה.
אופים קרום עד הסט, על 12 דקות. מגניב לגמרי על המדף.
מניחים 2 כוסות תותים בסיר בינוני. מחית תותים עם מחית תפוחי אדמה עד עבה.
מוסיפים סוכר, קורנפלור ומיץ לימון. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד סוכר מתמוסס תערובת רותחים ומתעבה, על 3 דקות.
העברת תערובת לקערה. מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים הנותרים 3 כוסות תותים קליפת תפוז מגוררת. תל מילוי קרום. צ ' יל פאי עד קר ולהגדיר, לפחות 2 שעות ועד 6 שעות.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מורחים קצפת באופן דקורטיבי על מילוי.
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים.