מוסיפים וניל לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוק
6
מורחים באופן שווה על הבלילה, איטום הקצוות לצדדים של מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מפזרים אגוזים על גבי מחבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
אופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מניחים שכבות כך שצד המרנג יהיה למעלה; להתקרר לחלוטין.
10
למילוי, שלבו ריבס וסוכר בסיר גדול; תנו לעמוד למשך 30 דקות. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות או עד שהרברב רך, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה מקציפים את הקצפת עד שנוצרות פסגות נוקשות. בעדינות לקפל לתוך 1 כוס ריבס מילוי. מקררים את המילוי שנותר לשימוש אחר. להרכבה מניחים עוגה רגילה, בצד המרנג כלפי מעלה על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מורחים במילוי; למעלה עם עוגת אגוזים. יש לאחסן במקרר.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.