קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות4
מגזין

עוגת משמש

עוגת משמש
המתכון משמש טריפל מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. אם יש לכם פודינג מיידי, ריבת משמש, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו אפרסק-דובדבן, עוגת משמש-פטל, ו אפרסק-דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 F. בקערה קטנה, משרים את משמשים ב 3 כפות של היין ומניחים בצד. שמן וקמח 9 על 13 אינץ תבנית אפייה. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת העוגה, ביצים, ושמן, יחד עם כמות המים הנקראים על ידי הוראות החבילה. לנצח עד לשלב טוב. באופן שווה להפיץ את הבלילה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים בתנור ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
3
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 15 דקות.
4
Unmold העוגה. באמצעות חותך עוגיות עגול 3 אינץ', לחתוך 12 סיבובים ממנו. השתמש בסכין משונן לפצל כל סיבוב לחצי אופקית. עם מאפה או מברשת צוף, מברשת כל אחד 24 סיבובים עם חלק מהיין שנותר. כדי להרכיב מנה אחת של זוטות, מניחים סיבוב אחד לתוך צלחת מנה בודדת. למעלה עם כפית של ריבה, ואז 2 כפות של פודינג. למעלה עם שכבה נוספת של עוגה, ריבה, פודינג.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים עם כמה משמשים ספוגי יין.
מרכיבים שתצטרך